Идни настани

image
Годишното Собрание на АДКОМ

На 22-23.03.2018 година, во Хотел Гранит, Охрид ќе се одржи годишното собрание на АДКОМ.

 
image
Обуки за измени во систематизациите на ЈКП

По големиот број на пристигнати барања од страна на ЈКП во врска со вршење на измени во систематизациите.

 
image
10 МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА ВОДИ И ОТПАД РЕАЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ

10 МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА ВОДИ И ОТПАД РЕАЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ.

 

Минати настани

image
Седница на Собрание на АДКОМ

Годишното Собрание на АДКОМ се одржа на 20.02.2018 год во Скопје - Хотел Континентал и започна со работа во 11:00 часот.

 
image
Ревизија на Стратешкиот план на АДКОМ и изработка на нов Акционен план на АДКОМ

На 22 и 23 февруари, 2018, во хотел Милениум, Охрид се одржа дводневна работилница...

 
image
Работна средба на сите комисии на АДКОМ

На 13.03.2018 година во Хотел Континентал се одржа работна средба со сите комисии на АДКОМ.

 
image
Состанок со Правната Комисија

На 06.03.2018 година во извршната канцеларија на АДКОМ.

 
Новости од секторот
Летно школо Торино

21-то издание на Меѓународната летна школа

 
Ефикасност и одржливи водни услуги во БиХ.

17-19 април 2018 година, Мостар, Босна и Херцеговина

 
.
Се одржа еко - манифестацијата Децата и КХС во светот на екологијата.

17-18 март 2018 година, ЈП „Комунална Хигена- Скопје

 
Викенд-акција за чистење на градскиот парк во Скопје.

17-ти март 2018 година, ЈП „Комунална Хигена- Скопје

 
.

 

 
  • Комунална хигиена
  • Продолжи
  • Продолжи
  • Продолжи
  • Продолжи